2n dia. Porto, una ciutat d estètica retro molt desperta!!

El primer que he fet avui ha estat anar a l oficina de turisme per comprar una targeta de descomptes per diferents atraccions i museus.


He pujat a la torre dels clerigos, des d on es veu una panoràmica de 360 graus de tot Porto.  Per pujar no has de tenir por a les altures ni claustrofòbia, o t has de voler enfrontar a les teves pors… jo ho he fet, i a més, he disfrutat de fer-ho!!

Un altre lloc que he visitat ha estat la llibreria Lello, es escepcional!! No és estrany que hagi servit d escenaris de pelis i que l’autora del llibre de Harry Potter es basàs en ella en la seva novel•la.


Avui que és Dilluns si m he adonat de la vida que té Porto. L estètica retro dels seus edificis renovats o no renovats, de colors grisosos però amb colors a les façanes, juntament amb la música en directe per tots els racons de la ciutat, el caràcter alegra de la gent, la cançó de les campanades a les 12 del migdia, els bars amb terrassetes d estil chill out,… creen una admosfera viva, alegra, desperta i cultureta! Mooolt guay!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s