Trobant el meu destí. 24 h 100 euros

Matí després de vespre de verbena, a punt de renunciar a l experiència… Quasi preferia una pallissa que aixecar-me i sortir del p… llit! Però en algún blog havia llegit…. fés tot allò que et faci mandra, començant per fer el llit al mati!! I aquest blogger té molta raó!!

M he aixecat i fet el llit, dutxa, i he agafat la motxilla per arrancar l escapada!!
Tu tries cada dia: viure o morir!
La improvització no és una de les meves virtuds més preuades; de fet… desde sempre la meva vida ha estat, en general, una vida marcada per un excès de control. I és precisament per això per el que he decidit no planificar res d aquestes 24 hores.
Així doncs!! Aquest mati he arrancat amb la idea de viatjar dins l illa amb un màxim de 100 euros i 24 hores, descobrir racons i petits plaers que em conectin amb l entorn i em facin gaudir.


Direcció cap a la Serra de Tramuntana he passat per Valldamossa.
Molt d moviment, guiris anant i venguent, una oficina de turisme local i un aparcament. De sobte, he decidit aturar-mi.


Els carrers empedrats, cases d estil mallorqui, l aire net que es respira a la serra, l olor a coques de patata, el xiuxiueig dels ocells, el moviment dels turistes que venen a Mallorca per conèixer Mallorca, la tranquilitat i la pau dins un ambient mogut… Això és el que m ha tocat. Decideixo no seguir caminant i quedar. Vaig a la oficina de turisme a demanar on puc dormir.

Només hotels per mínim 130 euros.
He de cercar altres opcions… Veig uns joves que semblen del poble i deman informació, pareixen gent sana, venen de córrer, i m ofereixen llogar habitació de casa d un d ells i la seva parella.


Un comentario en “ Trobant el meu destí. 24 h 100 euros

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s