El transiberià. Viatjant en somnis. Cap II.

Un impuls rebel l empenyia a pujar! Però ella no era una aventurera normal amb una motxilla a l esquena. Ella duia una maleta gran i pesada que no li permetria fer segons quins viatges.
El maquinísta va veure la Zina amb la seva gran maleta, i amb els seu caràcter entregat s acostà per ajudar-la. Ella no es va fixar molt en ell a primer cop d ull. També li semblava, tal i com el tren, com a massa perfecte, massa sobreposat, massa jove. 

Tampoc estava decidida de pujar al tren, només s hi havia atracat per alguna curiositat que li havia sorgit de dins… Aquella curiositat que havia mort feia anys però que formava part d ella mateixa.


Quan el maquinista va veure que la Zina estava una mica indecisa per pujar… Li va donar una empenta! 
-Va puja i no et preocupis! – va dirli ell- Prop d aquí m aturaré a tres estacions, abans de començar el llarg viatge… Si no et sents còmode podràs baixar i tornar cap a casa. 
Així va ser com la Zina pujà al tren Transiberià.


El tren, per dins, era ple de detalls amb història, detalls que cridaven l atenció de la Zina. Alguns detalls no els entenia i d altres l aterraven de por. Hi havia fotografies tristes, armes penjades a les parets, i escrits dificils d entendre dins el context.
Ella havia viscut una vida agradable còmoda, i allunyada de tristeses, melancolies o drames que només havia vist en películes o noveles.
El maquinista havia passat tota la vida dins aquell tren, i coneixia en primera persona totes les seves històries tristes, melancòliques i dramàtiques que hi havien succeit.
Potser aquelles circumstàncies havien fet d ell una persona valenta, i d ella una persona vençuda per la por.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s