El Transiberià.  Viatjant en somnis. Cap. VII.

Abans que el tren partís cap a la tercera estació, la Zina va tornar a entrar amb la convicció d haver vençut aquelles ombres.
Amb el Maquinista van tardar uns dies a veure’s. Però una tarda, quan ella estava asseguda a una de les sales d aquell tren, va passar ell. Les seves mirades es van topar en un instant màgic, especial, un instant en el que semblava que les clarianes apareixien i la calma podria arribar.

Cada dia a partir d aquell, ella anava al mateix lloc i ell passava també per allà mateix a la mateixa hora.
Els dies anaven passant, ell estava enfeinat amb les seves tasques de maquinista. Ella tenia sed de vida, però a la vegada no podia aturar de qüestionar-se moltes coses, i mentre, aprofitava per anar llegint els textos del passat del Transiberià. Aquelles històries de vides passades li feien plantejar-se  com una princesa de conte s havia convertit en presonera, li feien brotar aquelles emocions que no sabia que existien, pensar que potser les ombres que havien aparegut dins aquell tren, l havien estat perseguint desde sempre, però camuflades davall pinzellades de colors.

Aquells textos també li havien ajudat a entendre una mica aquell misteriós Maquinista, un heroi qui havia d arribar a Moscou, i defensar aquells tresors històrics que guaria dins el tren, i que havien de donar sentit a un futur en el que poca gent ja confiava.

El Maquinista i la Zina havien anat agafant distància… i aquella distància va deixar lloc a que les ombres tenebroses que seguien perseguint a la Zina acabassin atacant-los als dos…

I va ser així com, dins aquell tren Transiberià que havia semblat ser durant alguns instants les portes del cel, s hi van desencadenar mil tempestes.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s