El Transiberià. Viatjant en somnis. Últim capítol.

L aigua de la tempesta es mesclava amb les llàgrimes de la Zina.
A aquella tercera estació també hi havia un bosc. No hi havia ocells ni papallones. El sol no brillava a través de les branques d aquells arbres… Només s hi respirava oscuritat i fredor.

La Zina va escoltar el renou del tren que s allunyava… fins a ja no sentir res… i va quedar buida, sola i perduda entre els arbres, intentan escapar d aquelles malaides ombres … tenyir-les altre cop de color… tornar agafar el tren i el seu heroi romàntic… trobar una senyal, una sortida, una escapada, un raig de claror…
No podia més… va caure rendida.


 I allà es va adonar que sí podia sentir alguna cosa. Eren uns sons més difícil d escoltar que els d aquell tren que s allunyava. Eren crits, crits que bategaven desde dins la mateixa Zina. Crits de lluita, de desesperació, de frustració, crits que feia molts i molts d anys que intentaven fer-se escoltar a través del silenci!

En aquell instant es va adonar que començava a ser hora de montar el seu propi trencacloques complicat.

I així va fer-ho, dins la penombra d aquell bosc, escoltant els crits silenciosos i amb l única companyia d aquelles ombres de les que sempre havia intentat escapar.
I si aquestes algun dia deixaven sortir el sol, la Zina sortiria a volar amb la força i la sensibilitat d aquelles papallones que havia descobert i admirat, amb allò mateix que havia pogut sentir, per primer cop, dins aquell refugi clandestí.


 En els seus vols podria caure mil vegades, però el més important era que, com aquell tren, no perdés mai la seva essència, ni el seu destí: rescatar i defensar els seus tresors oblidats.

https://youtu.be/_RqPl5i1Mk4 

I can fly.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s