NO FA FALTA UN PRINCEP BLAU

Us ha passat mai un dissabte a la nit no tenir plans i cansat de sofa… tenir aquella sensació de no saber que tens ganes de fer però si del que no tens ganes!?

Una possible solució és agafar l agenda i iniciar la recerca d algú que estigui com tu, o amb algun pla en el quan et puguis enganxar… 
Una altra possible solució… és la meva.
Així, quan el meu pla de dissabte a la nit era quedar a casa perquè no tenia plans… alguna cosa m ha empés! Aixeca’t del sofa, dutxa’t i surt! I he seguit una més de les empentes interiors que el meu còs em pega quan detecta que si em quedo una estona més a casa, la casa em menja!

Horabaixa, posta de sol, muntanyes, dunes, platja, gent que marxa… i jo, allà tirada damunt l arena veient els parapents volar i desitjant amb totes les forces… Que arribi algú que m ensenyi a volar!!


I el sol es pon i es fa de nit. Es sent el renou de la mar, la seva olor, la fresca…  

Començo a gaudir del regal del silenci, d estar sol, de respirar la calma.
Foscor. Calma… Llibertat.

Sí. A la platja, sola, un dissabte a la nit et sents lliure! Lliure de fer allò que tu has elegit, lliure de fer allò que gairebé ningú fa perquè estan seguint els esquemes socials imposats! Lliure de seure, de sentir, de mirar les estrelles! D escoltar el silenci que s amaga rera el so dels grins i de les ones suaus, rera el murmuri de la gent del restaurant parlant i rient, i del soroll de copes i coberts. Lliure d escoltar el silenci de la pau i de la llibertat.

I al final de la nit és quan entenc que no em fa falta cap princep blau que m ensenyi a volar! Que jo, i totes podem, puc volar sola!

2 comentarios en “NO FA FALTA UN PRINCEP BLAU

  1. Bernardo dijo:

    M’ha agradat molt això:»Lliure de fer allò que tu has elegit, lliure de fer allò que gairebé ningú fa perquè estan seguint els esquemes socials imposats! Lliure de seure, de sentir, de mirar les estrelles!».
    Feia temps que lluitava contra els esquemes socials i sempre sortia tot malament… Ma o meno… Fins que vaig llegir a Zygmunt Bauman i em va donar moltes respostes. Et recomano «Modernidad liquida». Eixe paragraf m’ha recordat al que vaig llegir.

    Le gusta a 1 persona

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s