Intentant que res ens espatlli el viatge!!!

He arribat a l aeroport poc més tard de les 4. Tenint en compte que el vol no era fins les 6:30, arribar a les 4 significa arribar massa prest.

He deixat el cotxe al airport parking. Tipo park and fly però una mica més econòmic i amb una beguda gratis al tornar del viatge.


En arribar a l aeroport he recorregut un parell de kilometres per arribar a l Sturbucks, que he trobat tancat, si mai arribau a l aeroport abans de les 6:30 no recorregeu tot el llarg recorregut que vos du allà, estarà tancat.


Al final he tornat a la cafeteria Lavazza que hi ha a l entrada just després de passar el control i la botiga de Dutyfree a la que t obliguen a entrar, i quasi, a perder-t’hi dins.

A la cafeteria he comès el meu primer error: beure cafè! El cafè i el meu sistema nerviós no són compatibles…. Ara hauré d aguantar aquesta sensació de nervis dins la pell fins no sé quan, esper no duri moltes hores el seu efecte.

Però la cosa no acaba aquí… quan estic asseguda a una de les cadires de la D98 amb vol cap a Barcelona vegent per la finestra el que considero el meu avió, criden que ja poden embarcar per la D98 amb vol a… Madrid…. eehhhjjjjj!?????? Aquí és quan m aixeco i vaig a mirar la pantalleta d informació de portes d embarc a veure que passa… Allà, davant la pantalla m hi trobo tot l avió, gent sorpresa, gent bocabadada, gent que es comença a posar nerviosa, gent que està a punt de sofrir un atac… tinguent en compte que he dormit 1 hora i mitja al vespre i que m acabo de prendre un cafè incompatible amb el meu sistema nerviós… jo som del darrer grup… els de l atac!! 7 hores de retràs!!!!!!!!!


Algú que m expliqui que fa una persona durant 7 hores dins un aeroport sense haver quasi dormit i sense poder dormir perquè s acaba de prendre el p… cafè!!!

Així és com comença el meu segon viatge de … Viatjant sola!!!

De moment… treuré el meu estimat llibre de Irvin D. Yalom, «El día que Nietzsche lloró».

Bon dia a tothom!! I que res ens espatlli el viatge!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s