UN GIR INESPERAT

La meva estada va fer un gir inesperat la segona nit que m hi estava. 

El segon dia la cosa va millorar una mica però no del tot, feia mal temps, a estones plovia, i durant les estones que no ho feia m anava recorrent el poble de pescadors al qual m estava… Tossa de Mar, un poble amb un encant especial.

Un bon dinar al restaurant Berlín on treballa el meu amic…

Un gelat a la vora de la platja, un bany per dalt i baix alhora, compres al shopping night i un travesti que ballava dins una botiga de records…


Llevat d això, vaig recorrer els carrers principals unes 10 vegades amunt i avall… 


Començava a estar cansada d estar sola… Cercava restaurant per sopar sense trobar cap lloc que m inspiràs, i quan ja havia perdut les esperances de poder gaudir d alguna experiència que em pogués pujar una mica l estat d ànim, de sobte, una taulada gran de joves em crida! Estaven fent una despedida, sopant en una terrassa d un restaurant davora la platja, eren de Barcelona però un d ells era de Mallorca, la qual cosa ja ens va donar per establir relació… la qüestió que vaig acabar asseguda amb 18 joves de despedida sopant de pizza «d eau de mejillon amb xipirons» i passant una nit bastant divertida! Des del restaurant a una discoteca, de la discoteca a un bar de copes, d allà a un pub i d un pub a l altra pub… ruta de marxa de Dissabte a la nit per Tossa! I gràcies que el poble de nit és bastant tranquil!! Vaig acabar per conèixer molta gent i bona gent, tant del poble com de fora!

A partir d aquí tot canvià… coneixer gent del poble em va fer sentir molt menys sola… El tercer dia un noi del poble em va dur a fer una excurció i a veure cales i platges a les que mai hagues anat sense algú d allà que conegués la ruta…platges molt guapes, aïllades de tota urbanització, anclades en un paisatge totalment natural.En aquesta excurció em vaig començar a enamorar. Tossa de Mar és preciós, té un caràcter especial i diferent als demés pobles, que s ha d aconseguir conservar. Seguir urbanitzant, massificant, o construint ports eliminarien en bona part l essència del que és el poble.  Ànim a tots aquests que lluiten per la conservació del territori.

I aquí s acaba el meu viatge a Tossa de Mar. 

I una vegada més recordar que quan viatges sol mai acabes sol, i que són aquestes experiències el que ens fan bategar el cor. 

No deixis que s aturi!! Viatja!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s