L ESCOLA DEL VIATJAR SOL

Sembla que l escolarització acaba i ja hem aprés tot allò que haviem d aprendre. Ens quedem estancats en una vida rutinària dins les quatre parets d allò que ens han ensenyat en els temps que eren per aprendre i deixem de tenir interés per tot allò que hi ha a fora… 
Perquè no retrobar les inquietuds que teniem de joves per descobrir, per seguir aprenent i transmetent, per destrossar i atravessar aquests murs que ens fan més tristos, més pobres, més estressats, i que ens oprimeixen el cos i la ment??!
Viatjar sol és com anar a escola. Una escola de les d avui en dia, tipus Montessori, de les que nosaltres no hem gaudit però de les que els nostres fills possiblement sí ho faran. 

  • Una escola en la que l individu com a protagonista actiu, la motivació, l experimentació, el descobriment, la socialització i la resolució de conflictes són les principals eines d aprenentatge. 
  • Una escola en la que s usen les noves tecnologies.
  • Una escola en la que es treballa l educació emocional donant a l infant totes aquelles eines que l han de fer una persona el més autònoma i lliure possible, dins un món massa marcat per l individualisme, l egocentrisme, el materialisme, i l ignorància, per tot allò que ens pretenen imposar aquells qui comanden, que no són sempre qui governen. 

Tornem a l escola!! A qualsevol edat!! Agafem la motxilla i el vaixell, tren o avió!! Tornem a l escola del viure, l escola dels plaers, l escola dels ulls oberts, de les descobertes, i dels perquè’s!! 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s