QUE S ATURI EL TEMPS

Agafant el gust a viatjar sola, a la sensació de SEGURETAT I LLIBERTAT … perquè quan viatges sol no ets responsable de ningú més que de tu mateix. Agafes la motxilla i comences a caminar, i amb aquests primers passos comença l aventura! Sense estratègies, sense control, … Confiant en els instints d un mateix, fent de la improvització un ART, emprant les pròpies eines per descobrir i gaudir dins el procés creatiu de viure!

D INFINITS CAMINS que et trobes només n elegeixes un a cada instant, i saps que aquell és el correcte, saps que aquella és la millor elecció… tot i que no sabis el que et trobaras en el camí… hi hagi llops i foscor, o llum i papallones… ho saps! I ho saps simplement quan entens que FINS I TOT UN CAMÍ QUE POT SEMBLAR EQUIVOCAT ET DURÀ SEMPRE AL LLOC ADEQUAT! Aquesta és la filosofia del viatge, de l aventura!

Benvinguts OBSTACLES, benvinguts episodis inesperats, benvingut avorriment o abatiment… perquè són aquestes experiències i sensacions que et fan caure una mica avall, que et fan percebre que no tot és segur… les mateixes experiències que et fan PERDRE LA POR, AIXECAR-TE, I CÓRRER, I AFERRAR- TE FORT A LA VIDA!

I en aquell moment, aferrat a ella, valores aquells instants simples i alhora profunds en els que sol o acompanyat, dins el silenci o dins la música de la vida… sents aquella sensació màgica que TOTS VOLEM SENTIR PERÒ NO TOTS PERSEGUIM, aquella sensació màgica que s anomena FELICITAT… i llavors és quan tanques els ulls i desitges amb totes les forces … QUE S ATURI EL TEMPS!!!!

6 comentarios en “QUE S ATURI EL TEMPS

  1. santibedouin dijo:

    Estic d’acord i m’agrada els teus dos ultims escrits, jo he experimentat aquest sentiment en el meu viatge fent camí a Àsia El altre dia un amic hem va enviar aquest escrit que també te relació amb aquesta sensació. Felicitats per les teves reflexions.

    Enviat des del meu iPhone

    El 24 jul 2017, a les 23:46, Viatjantsola va escriure: > >

    Le gusta a 1 persona

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s