LA QUE ET PARLA I NO L ESCOLTES!

Dies i dies amb la pàgina en blanc… et sents perdut… fins que de sobte te n adones: Una pàgina en blanc no és una pàgina en blanc!!

La pàgina en blanc és la que et parla i no l escoltes!! La que et mira i no te n adones!! La que vol que la toquis, que la mimis, que li parlis i que l omplis!!

És aquella que et crida en silenci i com si fós la veu de la teva consciència et diu: no t estanquis!!! Obre els sentits!! Viu!! Vola!! Torna a botar, torna a lluitar i a sentir la calma, torna a posar-te cap per avall!!

És la que t assusta però et fa pensar, sentir, i anula el mateix buit que et transmet quan no l escoltes o quan la mires amb por!

Allibera't d allò que fa que només puguis mirar-la de reüll i no plantar-li cara… I feu! Maldament tenguis mil pàgines per escriure…surt d allò que has escrit i repetit una i mil vegades, engega la por i enfronta't a aquella pàgina que et tortura la consciència… perquè ella t està esperant per viure tot allò que encara no has viscut!

I és que la pàgina és un reflexe de la teva ànima! I per això mateix… Fes-la vibrar amb la teva veu, ompli-la amb la teva tinta, i no la deixis morir mai! Perquè si tu ho fas, ho farà ella amb tu també! Perquè les ànimes vibren. Vibren o moren.

Un comentario en “LA QUE ET PARLA I NO L ESCOLTES!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s