I SI ENS OMPLIM DE CORATGE I COMENÇAM A DESAPRENDRE?

I si ens omplim de coratge i començam a desaprendre?? Que sí, que és el dret que tenim tots de fer-ho sense ofendre i sentir-nos culpables!! Dret a obrir el calaix on s hi amaga tot allò que ens han ensenyat i transmès i donar les gràcies!!! Dir «Gràcies, vos estim!» I tot seguit… furgar i treure el que ens limita, que ens fa pitjors persones i que ens enmalalteix… agafar-ho de dintre del calaix i tirar-ho a la bassura!

Aquesta és la feina més important que faré a la meva vida. Desaprendre.

I sí… molt més difícil que aprendre! És la dificultat d explorar el calaix i descobrir allò que no ens agrada, de treure la bassura d un mateix, de desempallegar-nos d allò que ha viscut amb nosaltres desde gairebé sempre, la dificultat de fer-ho sabent que fas mal a la gent que estimes!

Requereix coratge, força i valentia, sí, però és que per damunt de tot hi ha una flama, un foc que ens surt de dins i ens empeny a vèncer totes les dificultats, el motiu al que hem donat l esquena durant anys degut a la covardia, al mirar per els demés… però al que no podem seguir donant l esquena…

UN MATEIX.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s