Disfrutar racons de somni. 24h 100 euros

A la tarda, després de fer una mica de sesta, tenia ganes de veure alguna de les platges de la Serra de Tramuntana, ja que, no tant per la distància i més per la mandra i la comoditat de no sortir del redol de sempre, havia disfrutat ben poc d aquestes platges! Els joves d la casa on estic m han recomenat la platja del Port de Valldemossa.


És un lloc paradisíac que recoman que visiteu. Com pot ser que estant tan aprop no disfrutem d aquests paisatges que tenim, d aquesta que és la nostra illa!?


Allà he pogut gaudir de petits plaers com notar la frescor de l aigua, de les passigolles que provoquen les baletes de la platja, de la tranquilitat i de la positivitat dels ions negatius de les ones quan s estrellen contra les roques de la vora de la platja, del sol i d un paisatge meravellós, del que hauriem de disfrutar més tinguent-lo tan a prop!
No tenim perquè desaprofitar un diumenge deixant entrar l avorriment a la nostra vida! Tenim l opció i és molt fàcil de gaudir d aquests racons de somni per els que milions de persones paguen per venir a visitar! Disfrutem-los tot el que poguem! I com diu la cançó d Emiliano Zapata de Lax’n… doncs la terra és la mare, el moment és ara i el lloc és aquí!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s